Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Mobily ostatní

TOPIC:

12 years 7 months ago #483

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
ahoj,jsem rád že máme dalšího uživatele Star Note:-) trošku jsem neporozum?l tvému p?ísp?vku,takže pokud chceš ud?lat root founu pro n9770 vyzkoušej postup v prvním postu funguje i pro tento model,další možnost jak na root pomocí cwm recovery najdeš v tomto treadu..pokud chceš ve svem founu cwm recovery budeš muset pomocí flash tool programu nahrát fimwear pro tvuj model i s custom recovery,v?tšinou se to d?lá tak že nahradíš soubor origo recovery.img ve fimwearu za ten upravený t?eba CWM Touch recovery a flashnes pomocí již zmín?ného Flash tool programu...pokusím se zítra sem dát do prvního p?ísp?vku i v?ci pro model n9770...
Last Edit: 12 years 7 months ago by robin.raven.
The administrator has disabled public write access.

12 years 7 months ago #484

• Drado
  • Drado's Avatar
D?kuji za odpov?? - p?ehodil jsem jabka za hrušky :-) Rootnuto zatím nemám, protože i když Win7 64-bitu vnutím ovlada?e, tak nepracují správn? - režim lad?ní a povolení aplikací samoz?ejm? mám . Zítra to zkusím to na jiném kompu s WinXP, tak snad usp?ju.
Last Edit: 12 years 7 months ago by Drado.

12 years 7 months ago #485

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
to Drado: do prvního p?ísp?vku jsem doplnil download nástroj? pro flash a rom,cwm,root pro n9770

ur?it? musíš mít ok ovlada?e na Pc pro tento model v downloadu najdeš ovlada? i pro Win7 64bit tak snad se ti ho poda?í úsp?šn? aktualizovat tak aby PC vid?l tv?j n9770 usp?šnou instalaci poznáš když podle návodu flash tool programek detekuje tv?j foun a je dole vid?t do jakého portu usb je p?ipojen a samo se spustí flashování.. jinak ve správci za?ízení na PC se i po úsp?šné instalaci nový hardwer. n9770 nehlasí!

poté je možno nainstalovat samostatn? CWM recovery a Root.

p?eju úsp?ch! :)
The following user(s) said Thank You: Drado

12 years 7 months ago #486

• janstik
  • janstik's Avatar
  • Thank you received: 7
Cht?l bych si koupit n?co lepšího než tu n8000,
Máte velkou svítivost diody u fo?áku? nebo malou,kolik má mobil volné pam?ti a co ty sluchátka?

Na mé N8000 po p?ehrání rom se dioda u fo?áku o hodn? více za?ala svítit,jasn?ji.Sluchátka mi jedou jakákoliv a pam?? mám necelých 500mb.
5" S9220JX-MTK6575
ZTE SKATE - O2
Blackberry 8520

12 years 7 months ago #487

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
a co by to m?lo být"n?co lepšího"???tyhle ?ínané osazují vše stejným nebo velmi podobným hardwerem...možná že by t? zaujal pokud chceš op?t ?ínu za slušné peníze model ZOPO ZP900 který jsem si také objednal a p?íští týden by m?l dorazit psal jsem o n?m i se screeny v androidforum.cz v sekci p?ipravované mobily

u mých star note jak i9220 PAD tak u n9770 svíti dioda fotáku mizern? a zatím nikdo nenašel zp?sob jak ten jas zvýšit,myslím si že by to m?lo jít,m?la by to být softwer.záležitost.
pokud ti svítí u n8000 dioda více pak jsi štastný ?lov?k:-)

12 years 7 months ago #488

• janstik
  • janstik's Avatar
  • Thank you received: 7
No a s posledním firmwarem se kone?ném rozzá?í, ale zase mi nejde autofokus. Musím nato juknout.

To zopo vypadá dob?e a myslím,že bude ikvalitn?jší,ale cena je za dv? n8000.
5" S9220JX-MTK6575
ZTE SKATE - O2
Blackberry 8520
Last Edit: 12 years 7 months ago by janstik.
Time to create page: 0.271 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
OTA aktualizace pro Transformer Prime 9.4.2.13

ASUS p?ipravil OTA aktualizaci pro Transformer Prime na verzi 9.4.2.13. Aktualizace obsahuje nový kernel a opravuje problémy, které trápily mnoho uživatel? a zárove? p?ináší i vylepšení p?íjmu bezdrátových sítí. Díky aktualizaci dochází ke zlepšení p?íjmu sítí Wifi a Bluetooth a m?la by odstranit problém s náhodným restartováním.

Aktualizace práv? vychází v USA a lze p?edpokládat, že zanedlouho bude dostupná i v Evrop? pro ?eské uživatele.

Doporu?ujeme: