Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Mobily ostatní

TOPIC:

12 years 8 months ago #410

• Gard
  • Gard's Avatar
  • Thank you received: 2
jojo já taky hledal spoust? v?cí na ?ínských a ruských forech ten google p?ekláda? a ty slova co to n?kdy vyhodí je fakt kruté
The administrator has disabled public write access.

12 years 8 months ago #411

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
Drado wrote:
Star Note má se Samsungem hodn? spole?ného a malá šance na propojení microUSB se sluchátky je. Také mi vrtá hlavou, jestli 3,5mm jack neumí TV-out jako Nokia N900 - to zkusím, jakmile mi N9770 dorazí - už na ní ?ekám dlouho, ale Peking byl po 20.8. kdy jsem ji objednal pod vodou a nastalo malé zdržení - snad budu mít Hv?zdu v p?íštím týdnu doma a jsem rád, že nebude od poruchové firmy Lookec, která jako jediná musela Své founy stáhnout z prodeje :-) - no comment. Mám i otázku na robina.ravena - jestli se u N9770 nepokusil o dumpnutí ROM-ky - nikde jsem nenašel funk?ní návod, snad jen pro Haipai s MT6577 na jednom ruským foru, ale už jsem nem?l sílu se prokousávat azbukou, tak na to mrknu zítra, až budu mít víc ?asu.

návod co tu je a triky by meli fungovat i pro n9770,jen s vyjímkou CWM Recovery které se musí zavest do rom která odpovídá modelu Star Note n9770 hodím jí sem v p?íštím týdnu i cwm recovery...zatím mám odzkoušen root na n9770 který je funk?ní podle návodu v prvním postu..

12 years 8 months ago #412

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
Jinak do prvního postu p?idán další super trik na p?erozd?lení pam?ti pro ukládání app!
repartition.zip vám p?ehodí interní 512Mb za 2GB!!!512Mb pam?t pak z?stavá jako dodatková Sd karta,prioritní je pak stále vaše SD karta:-)

Foun nabere tímto zásahem na neuv??itelné rychlosti odezvy systemu!!!odzkoušené:-)

d?ležité je dodržet postup nejprve nainstalovat Patch nechat nab?hnout rom a pak flashnout Repartition!
pozor tímto p?íjdete o uložené app do bývalé vnit?ní pam?ti!

12 years 8 months ago #413

• Gard
  • Gard's Avatar
  • Thank you received: 2
tady je snad vše pro n9770 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1825332
v tom odkazu je i trošku níž odkaz na ?ínské forum o n9770
Last Edit: 12 years 8 months ago by Gard.

12 years 8 months ago #414

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
Jojo na XDA je už dobrá podpora pro všechny modely Star Note:-) postupn? tu budu p?idávat do prvního postu odzkoušené v?ci pro n9770 a uvítám i vaše zkušenosti s tímto modelem...

12 years 8 months ago #415

• janstik
  • janstik's Avatar
  • Thank you received: 7
tak jsem flashmul svou n8000 a nejde mi fo?ák (funguje jen ten p?ední) ani imei - HELP!!!
5" S9220JX-MTK6575
ZTE SKATE - O2
Blackberry 8520
Last Edit: 12 years 8 months ago by janstik.
Time to create page: 0.209 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Nový Google Earth s vylepšeným redendrováním krajiny

V pr?b?hu v?erejška aktualizoval Google desktopovou verzi populárního interaktivního globusu Google Earth na verzi 6.2…

Doporu?ujeme: