Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Mobily ostatní

TOPIC:

12 years 8 months ago #440

• Gard
  • Gard's Avatar
  • Thank you received: 2
tak zase zklamání s tím ten konektor z aukra není ten co pot?ebujeme...sluchátka pro iphone 2 už se skoro nedají sehnat...psal jsem na jedno ?ínské forum kde sehnat tu redukci v sekci s tímhle mobilem tak uvidíme co napíšou
The administrator has disabled public write access.

12 years 8 months ago #441

• Gard
  • Gard's Avatar
tak zklamání prý máme používat ty sluchátka co jsme k tomu dostali nebo si máme koupit bluetooth sluchátka Uprava když se podíváte dolu v tomhle topicu http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?f=46&t=19264&p=712138#p712138 je tam obrázek že máme vzít pilník a to vyvýšení s pilníkem zmenšit
Last Edit: 12 years 8 months ago by Gard.

12 years 8 months ago #442

• bobes08
  • bobes08's Avatar
  • Thank you received: 1
jakto že ti ty sluchátka nejdou m? jdou snad všechny to mi ?íkej že dávají do stejných telefon? jiné díry :D co kus to originál ??? dva dny tu nejsem a tolik p?ísp?vk? kuna jen m? štve že všeci tu jedou podle návodu z první strany jen já furt nic :( musel jsem to ?ešit podle garda jak psal odkaz pro ty co jim funguje room ale ne root ale snížení procesru mi po?ád restartuje mobil p?išel jsem na to že je to pokaždé co povolím aby si ji p?evedl k sob? ten superuser když to z n?j vymažu je to ok teda zatím no idu zkusit vym?nit 512 za 2 giga

12 years 8 months ago #443

• Gard
  • Gard's Avatar
no u ?ínanu je vše kus to originál, jen jestli v základním firmwaru bez updatu nebylo n?co co to upravovalo tu zdí?ku

12 years 8 months ago #444

• bobes08
  • bobes08's Avatar
  • Thank you received: 1
ale zas robin tenhle problém nepsal takže bych ?ekl že v tom jsi sám ale nic si z toho ned?lej já zas nehodím root podle návodu :) zkusil jsem p?ehodit tu vnit?ní pam?t za ty 2 giga a paráda fakt je to rychlejší d?kuji :)

12 years 8 months ago #445

• Gard
  • Gard's Avatar
a fakt máš n9000 i9220 pad?moje vnit?ní pam?? je 500mega...poku? ti funguje aspo? CWM tla?itko na zapnutí mobilu a volume + tak si stáhni http://www.mediafire.com/?m9ghiy5ml24miud a nainstaluj je to root jen p?es CWM
Last Edit: 12 years 8 months ago by Gard.
The following user(s) said Thank You: bobes08
Time to create page: 0.236 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
P?ihlášení na Google ú?et bez psaní hesla, jen s pomocí mobilu

Nemusíte se bát, že by šlo o n?jakou informaci o n?jaké kritické chyb?, která by dovolovala p?ihlásit se Google ú?et pomocí libovolného telefonu b?žícího na systému Android, nýbrž se spíše naopak jedná o zajímavou bezpe?nostní vychytávku…

Doporu?ujeme: