Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Mobily ostatní

TOPIC:

12 years 6 months ago #575

• Drado
  • Drado's Avatar
Já se te? dívám na nabídky Lookece a je fakt, že dobu dodání má 4 až 6 dní, ale reál bude kolem 10 dn?. Koukám, že N9770 nabízí za stejný peníz jako byla moje koup? tohoto tolefonu p?es eBay, ale je to pár pátk? nazpátek a cena šla ur?it? dolu - Robin se zmi?oval, že bude tyto telefony prodávat a kdybych cht?l koupit další telefon, tak se obrátím na Robina - i když ho osobn? neznám, tak mám jistotu seriózního p?ístupu a podpory. Já jsem dlouho tady na fóru nic nenapsal, ale t?i týdny nazp?t mi jeden ?lov?k ukradl notebooka, nebo spíš PC tableta za 35 litr? i se vším, co jsem do tohoto fóra chystal. K p?ehrání fw N9770 p?edem varuji - je v mnoha konfiguracích a málem jsem skon?il jako tuším Guard, ale povedlo se mi p?es BDA interface vše do telefonu nahrát zp?t. Myslím si, že ?ada telefon? N8000, i9220, N9770 nemá až tak moc zbyte?ných aplikací a vše se dá doladit rootnutím, root exlorerem a p?epsáním volf.stabu. N?kde jsem pro Androida 4.0.9 našel apk list, ale nedalo se mu v??it, protože pár v?cí typu do not removed už jsem v telefonu smazal, nebo nahradil - myslím si, že by hodn? pomohl apk list z thaiwanské ROM-ky. Možná je jednodušší zp?sob a píšu blbosti, ale pokud n?kdo p?esn? neví, jakou ROM-ku flashuje, tak je to relativn? bezpe?né ?ešení.
Last Edit: 12 years 6 months ago by Drado.
The administrator has disabled public write access.

12 years 6 months ago #577

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
Já se te? dívám na nabídky Lookece a je fakt, že dobu dodání má 4 až 6 dní, ale reál bude kolem 10 dn?. Koukám, že N9770 nabízí za stejný peníz jako byla moje koup? tohoto tolefonu p?es eBay, ale je to pár pátk? nazpátek a cena šla ur?it? dolu - Robin se zmi?oval, že bude tyto telefony prodávat a kdybych cht?l koupit další telefon, tak se obrátím na Robina - i když ho osobn? neznám, tak mám jistotu seriózního p?ístupu a podpory. Já jsem dlouho tady na fóru nic nenapsal, ale t?i týdny nazp?t mi jeden ?lov?k ukradl notebooka, nebo spíš PC tableta za 35 litr? i se vším, co jsem do tohoto fóra chystal. K p?ehrání fw N9770 p?edem varuji - je v mnoha konfiguracích a málem jsem skon?il jako tuším Guard, ale povedlo se mi p?es BDA interface vše do telefonu nahrát zp?t. Myslím si, že ?ada telefon? N8000, i9220, N9770 nemá až tak moc zbyte?ných aplikací a vše se dá doladit rootnutím, root exlorerem a p?epsáním volf.stabu. N?kde jsem pro Androida 4.0.9 našel apk list, ale nedalo se mu v??it, protože pár v?cí typu do not removed už jsem v telefonu smazal, nebo nahradil - myslím si, že by hodn? pomohl apk list z thaiwanské ROM-ky. Možná je jednodušší zp?sob a píšu blbosti, ale pokud n?kdo p?esn? neví, jakou ROM-ku flashuje, tak je to relativn? bezpe?né ?ešení.[/quote]

Ahoj pokud budeš chtít ur?it? ti mohu nabídnout nižší cenu za Star Note n9770 nebo i9220 než jsou ceny na Aukru které jsou navýšeny o nesmysln? velké provize Aukru p?i prodeji p?edm?tu,osobn? už na Aukru neobchoduji!...v p?ípad? zájmu mi napiš SZ a obratem ti zašlu cenu,doba dodání a podmínky jsou stejné jako na Aukru ...E-shop který jsem v týmu vybudoval
www.chinaproductshop.cz
Snap1.png

by m?l být tento týden už spušt?n,stále hledáme další schopné androidáky pro spolupráci (p?edevším pro úpravy systemu Android,p?eklady rom a aplikací,vlastní tvorba zajímavých rom pro ?ínské smartphony a tablety,samoz?ejm? za finan?ní odm?ny!!!
Last Edit: 12 years 6 months ago by robin.raven.

12 years 6 months ago #578

• Gard
  • Gard's Avatar
  • Thank you received: 2
nvm ale ten tv?j odkaz nefunguje

12 years 6 months ago #580

• mako2580
  • mako2580's Avatar
  • Thank you received: 3
ja to budem objednavat z ebayu tam to stoji 160 € a som sa rozhodol ze ho len rootnem a nic viac tam nebudem robit.nechcem prist o autofokus atd a romku upravovat neviem.
Star Note N9770 Android 4.1.1 [MTK6577] [ROOT]
[Customized e1909c_v77_gq1008_a41_6628_20130105]

12 years 6 months ago #581

• janstik
  • janstik's Avatar
  • Thank you received: 7
Ahoj,n?jak postrádám na stránkách n?jaké podmínky,záruku,poštovné,prost? takové v?ci,které musí mít jkýkoliv internetový obchod.pokud tuto stránku navštíví inspekce tak je málér v hodnot? n?kolika tisíc.Možná by sta?ilo na úvodní stránku hodit n?co jako,že se vše zatím chystá nebo,že jsou ve zkušebním provozu.
5" S9220JX-MTK6575
ZTE SKATE - O2
Blackberry 8520
The following user(s) said Thank You: robin.raven

12 years 6 months ago #582

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
janstik wrote:
Ahoj,n?jak postrádám na stránkách n?jaké podmínky,záruku,poštovné,prost? takové v?ci,které musí mít jkýkoliv internetový obchod.pokud tuto stránku navštíví inspekce tak je málér v hodnot? n?kolika tisíc.Možná by sta?ilo na úvodní stránku hodit n?co jako,že se vše zatím chystá nebo,že jsou ve zkušebním provozu.

Nevím co postrádáš na stránkách za podmínky,vše je popsáno v kolonce "naše služby",zcela jasné,transparentní a p?ehledné navíc m?žeš napsat na webmail a bude ti odpov?zeno na vše co ti není jasné:-)

Web je schválený,jde o zprost?edkování,nákup a prodej,I?O obchodní firmy i kontakt s adresou je samoz?ejmostí jinak ti tento portál nespustí ;)
Time to create page: 0.181 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Google App Inventor je zpátky jako open source

Velmi jednoduchý nástroj Google App Inventor ur?ený pro výrobu aplikací na android, byl odst?ihnut 31.12.2011. Díky spolupráci s MIT však tento populární nástroj nezem?e a vrací se zp?t na scénu jako open source...

Doporu?ujeme: